YogaWeekend med Siri Tuseth

Klar for en helg med yoga, SPA og herlig mat?

Arrangementet er dessverre fullbooket, men vi har satt opp ny YogaWeekend med Siri på Sirdal høyfjellshotell allerede 14 – 16 juni 🙂 Her kan du lese mer

For fjerde år på rad inviterer vi til en energisk weekend spekket med yoga, SPA og førsteklasses mat i maritime omgivelser. Du får delta på hele 7 ulike yogaklasser og 1 foredrag med Siri Tuseth, en av landets fremste yogalærere. Siri vil i løpet av helga gi gode tips og vise øvelser som kan hjelpe deg å takle stress, bli kvitt spenninger i kroppen og få en bedre søvnkvalitet.

Pris per pers: kr 4290,-

INKLUDERER: 2 overnattinger i dobbeltrom, full pensjon (2 x frokost, 2 x lunsj, 2 x middag), 7 yogaøkter, 1 foredrag, yogaprogram til hjemmebruk og adgang til SPA– og velværeavdelingen.

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Du blir innlosjert i dobbelt/enkeltrom når du kommer på fredagen. Siri og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg på Rosfjord strandhotell!

YogaWeekend passer for alle, enten man har yogaerfaring eller ikke. Her får du virkelig mulighet til å senke skuldrene og lade batteriene.

Siri Tuseth (bildet) er helgens yogalærer og foredragsholder. Hun er gründer av Satya Yoga og regnes som en av landets fremste innenfor sitt felt. Siri har blant annet bidratt i Berit Nordstrands bestselger, «Ta vare på deg selv», og er en del av lærerstaben til Patanjali Yoga Institute for Yogic Sciences. Det siste året har hun turnert land og strand og samlet fulle hus med foredraget “Førstehjelpskurs for sjela”.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. Kjøkkenet på Rosfjord strandhotell holder et meget høyt nivå, så det er bare å glede seg!

Hvis du bor i området, vil det være mulig å delta uten overnatting. Er dette interessant for deg, eller lurer du på på andre ting? Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring.