Om FitCamp

FitCamp ble lansert høsten 2012. Siden den gang har mer enn 2000 deltakere vært med oss på camp i Sirdal, Lyngdal, på Geilo og Norefjell.

Det startet som en ren treningsweekend, men vi har etterhvert også utviklet egne camper rettet mer mot yoga og ski. I høst kan du for første gang bli med oss på en ukes treningsreise til Spania.

Våre camper passer for alle som er glade i trening og velvære, uavhengig av alder og fasong. Vi skal yte og nyte om hverandre ?

Vi bruker noen av landets fremste instruktører og foredragsholdere. Tidligere har vi blant annet hatt med oss Raphael Poirèe, Anders Aukland, Cecilie Ystenes, Martin Norum og Børge Fagerli. I år kan du blant annet oppleve Yngvar Andersen, Lars Zachariassen, Stine Hartmann og Siri Tuseth.

Målet vårt er å gi deg en fantastisk weekend spekket med trening, yoga, herlig mat og gode foredrag. Det skal rett og slett være en skikkelig «ta vare på seg selv – helg»!

Alle våre camper inkluderer overnatting med full pensjon. Det vil si at alle måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. I tillegg kan du smøre nistepakke i forbindelse med lørdagens frokost uten ekstra kostnader. Da har en litt å fylle på med mellom lunsj og middag.

Vi ønsker i framtida å satse enda mer på treningsreiser til utlandet. Mer informasjon om programmet for 2019 vil bli lagt ut fortløpende her på hjemmesida vår. Følg oss gjerne også på Facebook og Instagram.