YogaWeekend med Siri Tuseth

I samarbeid med Satya Yoga

Rosfjord Strandhotell, Lyngdal
5 – 7 april


 

Klar for en helg med yoga, SPA og herlig mat?

Arrangementet er dessverre fullbooket, men vi har satt opp ny YogaWeekend med Siri på Sirdal høyfjellshotell allerede 14 – 16 juni 🙂 Du finner eventet ved å klikke deg inn på PROGRAM på www.fitcamp.no

For fjerde år på rad inviterer vi til en energisk weekend spekket med yoga, SPA og førsteklasses mat i maritime omgivelser. Du får delta på hele 7 ulike yogaklasser og 1 foredrag med Siri Tuseth, en av landets fremste yogalærere. Siri vil i løpet av helga gi gode tips og vise øvelser som kan hjelpe deg å takle stress, bli kvitt spenninger i kroppen og få en bedre søvnkvalitet.

Pris per pers: kr 4290,-

INKLUDERER: 2 overnattinger i dobbeltrom, full pensjon (2 x frokost, 2 x lunsj, 2 x middag), 7 yogaøkter, 1 foredrag, yogaprogram til hjemmebruk og adgang til SPA– og velværeavdelingen.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!
BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
17.30 Velkomst og praktisk info
18.00 YOGA: vi samler kroppen og hodet etter ankomst. Lette flytsekvenser.
20.00 Middag og sosialt

LØRDAG
07.30 YOGA: bevegelse & pust
08.30 Frokost
10.00 YOGA: for fordøyelse og magen
12.00 Lunsj
13.30 Foredrag: SO HAM: Jeg er! Hvordan jobbe med ro og nærvær i en hektisk hverdag? 
15.00 – 18.00 Valgfrie aktiviteter:
– Guidet tur i flott natur
– Besøke SPA – og velværeavdelingen
– YOGA NIDRA: lang guidet avspenning
19.30 Middag og sosialt

SØNDAG
08.00 YOGA: med pusteøvelser og meditasjon
09.00 Frokost
10.45 YOGA: fire within – bryståpnere og kjernemuskulatur
12:30 Lunsj
13.30 YOGA: mobile hofter og sterk rygg
15.00 Takk for denne gang!

BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon                             
Du blir innlosjert i dobbelt/enkeltrom når du kommer på fredagen. Siri og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg på Rosfjord strandhotell!

YogaWeekend passer for alle, enten man har yogaerfaring eller ikke. Her får du virkelig mulighet til å senke skuldrene og lade batteriene.

Siri Tuseth (bildet) er helgens yogalærer og foredragsholder. Hun er gründer av Satya Yoga og regnes som en av landets fremste innenfor sitt felt. Siri har blant annet bidratt i Berit Nordstrands bestselger, «Ta vare på deg selv», og er en del av lærerstaben til Patanjali Yoga Institute for Yogic Sciences. Det siste året har hun turnert land og strand og samlet fulle hus med foredraget “Førstehjelpskurs for sjela”.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. Kjøkkenet på Rosfjord strandhotell holder et meget høyt nivå, så det er bare å glede seg!

Hvis du bor i området, vil det være mulig å delta uten overnatting. Er dette interessant for deg, eller lurer du på på andre ting? Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring.


BOOK ONLINE NÅ!