YogaWeekend i Sirdal

Velkommen til årets YogaWeekend!

Vi inviterer til en energisk weekend spekket med yoga, stillhet, fantastisk natur, massasje og førsteklasses mat. Du får delta på hele 7 ulike yogaklasser og 1 foredrag med Siri Tuseth, en av landets fremste yogalærere. Siri vil i løpet av helga gi gode tips og vise øvelser som kan hjelpe deg å takle stress, bli kvitt spenninger i kroppen og få en bedre søvnkvalitet. Helgen passer for alle, uavhengig av erfaring og energinivå.

Pris per pers i dobbeltrom; kr 4290,-

INKLUDERER: 2 overnattinger i dobbeltrom, full pensjon (2 x frokost, 2 x lunsj, 2 x middag), 7 yogaøkter, 1 foredrag, yogaprogram til hjemmebruk og adgang til svømmehall og badstue.

BOR DU I SIRDAL ELLER HAR EGEN HYTTE/LEILIGHET? Pris: 2790,- (inkluderer 7 yogaøkter, 1 foredrag + frokostbuffet X 2 og lunsjbuffet x 2

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Sirdal høyfjellshotell ligger i naturskjønne omgivelser helt øverst i Sirdal. Du bruker drøye halvannen time fra Stavanger med bil og ca 3 timer fra Kristiansand. Når du kommer på fredagen, vil du bli innlosjert i dobbelt/enkeltrom. Siri og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg!

YogaWeekend passer for alle, enten man har yogaerfaring eller ikke. Her får du virkelig mulighet til å senke skuldrene og lade batteriene.

Siri Tuseth (bildet) er helgens yogalærer og foredragsholder. Hun er grunnlegger av Satya Yoga og regnes som en av landets fremste innenfor sitt felt. Siri har blant annet bidratt i Berit Nordstrands bestselger, «Ta vare på deg selv», og er en del av lærerstaben til Patanjali Yoga Institute for Yogic Sciences. Det siste året har hun turnert land og strand og samlet fulle hus med foredraget “Førstehjelpskurs for sjela”.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag + dessert. I tillegg får du smøre nistepakke til frokosten på lørdagen. Det er erfaringsmessig greit å ha en liten matbit mellom lunsjbuffeten og middagen som starter kl 20.

Hvis denne helga ikke skulle passe, blir det nye muligheter til høsten. 27 – 29 september går nemlig årets jenteweekend av stabelen på Sirdal høyfjellshotell 🙂 Da kan du delta på hele 5 yogaøkter med Siri Tuseth og Irina Borisova. Det er fortsatt noen ledige EarlyBird – billetter. Les mer

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35