SkiCamp i Sirdal

SkiCamp i Sirdal

For syvende år på rad inviterer vi til en aktiv skiweekend spekket med skikurs, trening, smørekurs, massasje, god mat og sosialt samvær. Vi skal både yte og nyte! SkiCamp passer for både nybegynnere og viderekomne. Vårt mål er å gi deg økt SKIGLEDE 🙂 Vi stiller med noen av våre fremste skiinstruktører og egen kokk! Deltakerne kan velge mellom skøyting og klassisk stil. Fram til 22. november kan du sikre deg EarlyBird – pris og spare kr 400,- Mer informasjon finner du lengre nede på siden. 

NYHET! Denne gangen vil det være mulig å booke overnatting allerede fra torsdagen for deg som ønsker å få ekstra mye ut av helga.

EarlyBird - tilbud: kr 3990,- per pers (normalt kr 4390,-)

Det er også mulig å booke enkeltrom mot et tillegg på kr 400,- for 2 netter.

Inkluderer: 

  • 2 overnattinger
  • full pensjon (2 x frokost, 2 x lunsj, 2x middag) 
  • drikkepakke med 2 valgfrie enheter
  • Kaffe/te gjennom helga
  • gratis adgang til svømmehall og badstue
  • Bilder fra helga

BOR DU I SIRDAL ELLER HAR EGEN HYTTE/LEILIGHET? EarlyBird – pris kr 2990,- Inkluderer alle aktiviteter + frokostbuffet x 2 og lunsjbuffet x 2

ØNSKER DU Å KOMME PÅ TORSDAGEN: Du betaler da kun kr 500,- ekstra for overnatting (700,- for enkeltrom)

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Basen vår i 2021 er idylliske Sageneset feriesenter i Sirdal. Her har vi tidligere arrangert flere camper både sommer og vinterstid. Deltakerne vil bli innlosjert i hytter ved ankomst (dobbeltrom eller enkeltrom).

Vi har også denne gangen med oss egen kokk som skal sørge for at deltakerne får servert sunn og god mat gjennom helga. All bespisning skjer i den koselige «Pubben». 

Arrangementet passer, som nevnt, både for nybegynnere og viderekomne! Deltakerne deles inn etter nivå og stilart. For å kunne gi best mulig oppfølging, har vi satt opp 1 instruktør per 10 deltakere!

To av helgas instruktører er Stian Gilje og Reidar Helland. Stian var tidligere en av landets fremste skiskyttere og jobber til daglig som fysioterapeut ved Robust Trening & Fysioterapi på Bryne. Reidar er tidligere Norgesmester og kongepokalvinner i skifeltskyting, har 12 individuelle senior NM i skogsløp og er også norsk mester i stafett skiskyting. I tillegg til å være skiinstruktør i Sirdal, har han lovet å ta med seg gitaren til fjells 🙂

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. I tillegg får du smøre niste til frokost på lørdagen, slik at det er mulig å legge inn et ekstra måltid mellom lunsj og middag. Inkludert er også en drikkepakke (2 valgfrie enheter) til lørdagens middag.

Hvis du lurer på noe, så ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til cato@motivera.no eller slå gjerne på tråden: tlf: 40 86 13 35 En eventuell avbestilling skjer gjennom egen forsikring.