JenteWeekend i Stavanger

JenteWeekend i Stavanger!

9 – 11 april inviterer vi for 8 år på rad til en energisk jenteweekend spekket med trening, yoga, inspirerende foredrag, herlig mat og sosialt samvær! Denne gangen har vi valgt Stavanger og flotte Clarion Hotel Energy som destinasjon.

Opplegget passer for kvinner i alle aldre og fasonger. Vi skal yte og nyte om hverandre 😊

Det er stor stas å kunne meddele at både Yngvar Andersen og Ole Petter Hjelle blir med som foredragsholdere og instruktører. Du kan lese mer om dem lengre nede på siden.

EarlyBird -pris: kr 3990,- per pers i dobbeltrom med full pensjon (normalt kr 4390,-)

Dette tilbudet gjelder t.o.m. 1. februar eller til disse 40 rabattbillettene er utsolgt. 

INKLUDERER:

  • 2 overnattinger med full pensjon (2 x frokost, 2 x middag, 1 x lunsj)
  • all trening og yoga
  • foredrag med Ole Petter Hjelle og Yngvar Andersen
  • Kaffe/te gjennom helga
  • flott goodiebag

Enkeltromstillegg per natt er kr 400,-.

BOR DU HJEMME? Da vil det være mulig å booke weekendpass fra fredag – søndag: inkludert 2 x frokostbuffet + lunsjbuffet lørdag. EarlyBird – pris  kr 2690,- (normalt kr 2990,-)

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Du bor og spiser førsteklasses mat på Clarion Hotel Energy. Hotellet regnes som et av regionens flotteste og ligger ca 5 km fra Stavanger sentrum og 14 km fra Stavanger Lufthavn. Buss til/fra sentrum og flyplass går rett forbi hotellet.

Hotellets restaurant, Kitchen & Table, har de siste årene fått mye positiv oppmerksomhet på grunn av den gode maten og unike atmosfæren. Med inspirasjon fra Manhattan har mesterkokk Marcus Samuelsson satt sammen en meny med smaker fra New York kombinert med lokale råvarer. 

Vi er veldig glade og stolte over å kunne bekrefte at både Yngvar Andersen og Ole Petter Hjelle kommer!

Yngvar er mannen som de siste 10 årene har smilt, trent og gjort en sunn livsstil både fristende og oppnåelig for mange nordmenn. Han samlet ukentlig nærmere 1 000 000 seere i forbindelse med NRK – programmet «to buksestørrelser ned». Yngvar har de siste årene skrevet flere bøker relatert til trening og livsstil. Den siste utgivelsen, «De beste tingene i livet er ikke ting» ble til i samarbeid med kona, Liv.

Ole Petter Hjelle er lege, hjerneforsker og forfatter. Han ble rikskjent over natta da han og en kollega bestemte seg for å begynne å trene med sine pasienter. Ole Petter regnes som en av Norges fremste formidlere, og vant blant annet Morgenbladets pris «Fantastiske Formidlere». Boka hans «Sterk Hjerne» har blitt en bestselger. Han vil i foredraget sitt blant annet fortelle om hvordan fysisk aktivitet kan gi deg flere hjerneceller og bedre hukommelse.

Foruten Yngvar og Ole Petter stiller vi som vanlig med våre fremste instruktører. Siri Tuseth skal ha ansvar for samtlige yogaklasser denne helga. Siri er gründer av Satya Yoga og regnes som en av landets fremste innenfor sitt felt. Blant annet har hun bidratt i Berit Nordstrands bestselger “Ta vare på deg selv”.

Presentasjon av flere instruktører vil bli lagt ut fortløpende.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon for deg som booker med overnatting. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x middag og 1 x lunsj. Booker du helgepass uten overnatting, er 2 x frokost + 1 x lunsj inkludert.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga. En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.