JenteWeekend i Sirdal 2019

JenteWeekend på Sirdal høyfjellshotell

27 – 29 september inviterer vi for 5 år på rad til en energisk helg spekket med trening, yoga, herlig mat og sosialt samvær! Alt dette pakket inn i fantastisk natur! Kanskje ønsker du også å booke en deilig massasje i løpet av helga? Vi skal i alle fall yte og nyte om hverandre 🙂Opplegget passer for kvinner i alle aldre og fasonger, enten man trener en ganger i uka eller hver dag. 

Siri Tuseth er også denne gangen en av bidragsyterne. I tillegg til flere yogaøkter, skal hun holde foredrag etter lunsj på lørdagen. Lars Rune Haslestad, kjent fra KK Camp, blir også med oss hele helga! Dette året har vi satt opp flere nye timer; blant annet Bungee training, kurs i løpsteknikk og trening med FitRope. For en energiopplevelse det skal bli! Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris: kr 3990,- per pers i dobbeltrom

INKLUDERER:

  • 2 overnattinger med full pensjon (samtlige  måltider er inkludert)
  • all trening og yoga
  • kurs i løpsteknikk og foredrag
  • goodiebag
  • fri inngang til svømmebasseng og badstue

Ønsker du å bestille en deilig massasje, koster det kr 400,- for en halv time. Enkeltromstillegg per natt er kr 250,-

BOR DU I SIRDAL ELLER HAR EGEN HYTTE/LEILIGHET? Pris: 2790,- Inkluderer alle aktiviteter + frokostbuffet X 2 og lunsjbuffet x 2

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Vi bor og spiser førsteklasses mat på Sirdal høyfjellshotell. Våre instruktører og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Vi er veldig glade for at Siri Tuseth blir med hele helga! Siri er gründer av Satya Yoga og regnes som en av landets fremste innenfor sitt felt. Hun bidro i den siste boken til Berit Nordstrand, «Ta vare på deg selv», og er en del av lærerstaben til Patanjali Yoga Institute of Yogic Sciences. Vi har også fått med oss en av landets fremste løpeeksperter, Jan Erik Christiansen. Han skal blant annet holde kurs i løpsteknikk på lørdagen. Lars Rune Haslestad har instruert på utalligge event både i Norge og utlandet. På JenteWeekend har han blant annet ansvar for timene “Bungee training” & “Trening med FitRopes”. 

I år har vi flere spennende nyheter på programmet; blant annet Bungee training, løpsteknikk og trening med FitRope. Selv om det er mye å velge mellom i løpet av helga, behøver du selvsagt ikke delta på alle aktiviteter. Man kan feks. bestille en herlig massasje, gå tur i det naturskjønne nærområdet eller slappe av med en god bok på rommet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga. En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.