JenteCamp i Sirdal

Sirdal høyfjellshotell: 28 – 30 september


 

Klar for JenteWeekend på Sirdal høyfjellshotell?

En helg spekket med trening, yoga, herlig mat og massasje. Alt dette pakket inn i fantastisk natur! Vi skal både yte og nyte 🙂 Passer for kvinner i alle aldre og fasonger, enten man trener en ganger i uka eller hver dag. Lars Zachariassen og Siri Tuseth er to av helgas bidragsytere. Mer informasjon finner du nederst på sida.

PRIS: kr 3990,- per person i dobbelrom

Inkluderer følgende: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag, InBody-kroppsanalyse (verdi kr 490,-), goodiebag, fri inngang til svømmebasseng og badstue.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 Bootcamp eller yoga
20.00 Middag, dessert og sosialt. Inspirasjonstale med Lars Zachariassen.

LØRDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.30 Trening med strikk eller Pink Gloves Boxing.
12.30 Lunsj
14:00 Foredrag med Lars Zachariassen
Valgfrie aktiviteter:
15.30 – 16.30 Pink Gloves Boxing, styrketrening eller massasje.
17.00 – 18.00 Yoga, bakkeintervaller med Lars eller massasje.
19.00 – 19.45 Camilla Fugelli fra Makeup Art gir sminketips.
20.00 Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.00 Gjennomgang av kroppsanalysen 
10.45 BootCamp eller yoga
12.00 Lunsj/utsjekk
13.30 Topptur med Lars
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon
Vi bor og spiser på Sirdal høyfjellshotell som ligger i hjertet av naturskjønne Sirdal. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Vi er veldig glade for at Lars Zachariassen (BILDET) blir med hele helga. Han har i flere år jobbet som fysioterapeut, men er best kjent som blogger og populær foredragsholder i forhold til temaene motivasjon – og endringsarbeid. Lars var et populært innslag på fjorårets ShapeUp-weekend og er i disse dager høyaktuell med kampanjen “1 million skritt”.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alle aktiviteter. En kan feks. bestille en herlig massasje, gå tur i det naturskjønne nærområdet eller slappe av med en god bok. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader.

Deltakerne får tilbud om å ta en gratis InBody – kroppsanalyse i løpet av helga (verdi kr 500,-). Vi er en av få aktører i Norge som kan tilby analyser med nyheten InBody770. Instrumentet regnes som et av verdens mest nøyaktige i forhold til å analysere kroppens sammensetning. Brukes blant annet av NTNU og flere av landets største sykehus. 

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga.

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.