JenteWeekend i Sirdal

Sirdal høyfjellshotell: 27 – 29 september


 

Klar for JenteWeekend på Sirdal høyfjellshotell?

Vi inviterer for 5 år på rad til en energisk helg spekket med trening, yoga, herlig mat og massasje. Alt dette pakket inn i fantastisk natur! Vi skal yte og nyte om hverandre 🙂 Passer for kvinner i alle aldre og fasonger, enten man trener en ganger i uka eller hver dag. Siri Tuseth er også denne gangen en av bidragsyterne. I tillegg til flere yogaøkter, skal hun holde foredrag etter lunsj på lørdagen. Dette året har vi også satt opp flere andre nye timer; blant annet Bungee training, kurs i løpsteknikk og trening med FitRope. Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

EarlyBird – pris kr. 3590,- per pers (normalt kr 3990,-)

Vi gir kr 400,- i rabatt til de 25 første som booker billett. Tilbudet gjelder til og med 20. juni, eller til disse 25 EarlyBird-billettene er utsolgt. Første mann til mølla…

Inkluderer følgende: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag, goodiebag, fri inngang til svømmebasseng og badstue.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 BootCamp eller yoga
20.00 Middag, dessert og sosialt.

LØRDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.30 Bungee training, “Sterk med strikk” eller bakkeintervaller
12.30 Lunsj
14:00 Foredrag med Siri Tuseth
15.30 Kurs i løpsteknikk, sirkeltrening eller “Sterk med strikk”
17.00 Yoga, trening med FitRope eller Bungee training
18.00 Egentid/massasje
20.00 Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.30 BootCamp eller yoga
12.00 Lunsj/utsjekk
13.30 Topptur 
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon
Vi bor og spiser førsteklasses mat på Sirdal høyfjellshotell. Våre instruktører og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Vi er veldig glade for at Siri Tuseth blir med hele helga! Siri er gründer av Satya Yoga og regnes som en av landets fremste innenfor sitt felt. Hun bidro i den siste boken til Berit Nordstrand, «Ta vare på deg selv», og er en del av lærerstaben til Patanjali Yoga Institute of Yogic Sciences. Vi har også fått med oss en av landets fremste løpeeksperter, Jan Erik Christiansen. Han skal blant annet holde kurs i løpsteknikk på lørdagen. 

I år har vi flere spennende nyheter på programmet; blant annet Bungee training, løpsteknikk og trening med FitRope. Selv om det er mye å velge mellom i løpet av helga, behøver du selvsagt ikke delta på alle aktiviteter. Man kan feks. bestille en herlig massasje, gå tur i det naturskjønne nærområdet eller slappe av med en god bok på rommet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga. En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.