FITROPE VERDENSPREMIERE

FITROPE VERDENSPREMIERE

FitRope – verdenspremiere med Yngvar Andersen

Onsdag 11. september inviterer vi til offisiell verdenslansering av vårt nye treningstau, FitRope! FitRope er utviklet i samarbeid med Yngvar Andersen, og da er selvsagt stor stas at også Yngvar blir med på denne treningsfesten! Kvelden starter kl 18, med et motiverende foredrag! Etter foredraget vil Yngvar ta dere med på en kjekk og effektiv treningsøkt.

EarlyBird – pris kr. 390,- per billett (normalt kr 490,-)

Vi gir kr 100,- i rabatt til de 30 første som booker billett. Tilbudet gjelder til og 15. august, eller til disse 30 EarlyBird-billettene er solgt. Første mann til mølla…

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

Program for kvelden:

  • 18.00 Foredrag med Yngvar hos Reshape Performance Center
  • 19.30 Trening med Yngvar
  • 21.00 Mingling, forfriskninger og mulighet til å sikre seg en ekstra hyggelig pris på FitRope

Om FitRope
Med FitRope får du utfordret både kondisjon, styrke og eksplosivitet. Effekten av treningen kommer gjennom motstanden som gis av en treningspartner – dette betyr at det passer for alle, uansett nivå.  

FitRope vil gi trening i gruppe og lagidrett nye muligheter til utfordrende, effektiv og morsom trening.

Om Yngvar Andersen
Yngvar Andersen har de siste årene vært en markant profil i norske medier. Mange kjenner han nok blant annet fra NRK Puls der han gav seerne treningsråd i en årrekke.

Foredraget hans starter kl 18.00, og frammøte er hos Reshape Performance Center. Etter foredraget blir tar Yngvar og assistentene hans deg med på en kjekk treningsøkt der du får utfordret både styrke, kondisjon og eksplosivitet.