FITROPE VERDENSPREMIERE

FitRope – verdenspremiere med Yngvar Andersen

Sandnes, onsdag 11. september kl 18 – 21. Vi inviterer til offisiell verdenslansering av vårt nye treningstau, FitRope! FitRope er utviklet i samarbeid med Yngvar Andersen. Da er det selvsagt stor stas at også Yngvar blir med på denne treningsfesten, både som foredragsholder og instruktør! Kvelden starter kl 18 hos Reshape Performance Center, med et motiverende foredrag som handler om å ta smarte treningsvalg ut i fra livssituasjon, treningsmål, form, erfaring og alder. Etter foredraget, vil Yngvar ta dere med på en kjekk og effektiv treningsøkt som passer for alle nivåer 🙂 

Pris; kr 499,-

Inkluderer både foredrag og trening med Yngvar Andersen

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

Program for kvelden:

Om FitRope
Med FitRope får du utfordret både kondisjon, styrke og eksplosivitet. Det geniale med tauet er at man kan trene SAMMEN i par! Vi garanterer høy gøyfaktor! 🙂 Passer for alle nivåer, både voksne og barn. 

FitRope vil gi trening i gruppe og lagidrett nye muligheter til utfordrende, effektiv og morsom trening.

Om Yngvar Andersen
Yngvar Andersen har de siste årene vært en markant profil i norske medier. Mange kjenner han nok blant annet fra NRK Puls der han gav seerne treningsråd i en årrekke.

Foredraget hans starter kl 18.00, og frammøte er hos Reshape Performance Center. Etter foredraget blir tar Yngvar og assistentene hans deg med på en kjekk treningsøkt der du får utfordret både styrke, kondisjon og eksplosivitet.