FitCamp på Norefjell

Treningsweekend på Norefjell!

For 6 gang inviterer vi til treningsweekend på Norefjell Ski & SPA! Også denne gangen har vi fylt helga med trening, yoga, spa, sosialt samvær og god mat & drikke. Her skal vi yte og nyte om hverandre 🙂  FitCamp passer for kvinner og menn i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. En av helgas instruktører er Lars Mæland, som har jobbet i mange år som trener for det norske alpinlandslaget! Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris kr 3990,- per pers i dobbeltrom

Inkluderer: 2 overnattinger + full pensjon! (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag og fri inngang til Bøeseter Bad & Trening.

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Vi bor og spiser på flotte Norefjell Ski & Spa som ligger i naturskjønne omgivelser snaue to timers kjøring fra Oslo. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg på fjellet.

Og for et TEAM vi stiller med!

Det er en glede å meddele at Lars Mæland (bildet) blir med til Norefjell! Lars har jobbet nesten 6 år som fysisk trener for det norske alpinlandslaget og er en meget anerkjent instruktør og foredragsholder.

Stor stas er det også at Hallvar Vaage kommer! Hallvar har mastergrad i idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole og har jobbet med utdanning av personlige trenere og idrettsstudenter siden 2008. Han var også i mange år ansatt i Olympiatoppen der han hadde ansvar for både testing og trening av ulike toppidrettsutøvere og landslag.

Vi har akkurat fått bekreftet at June Witt blir med! June har drevet med idrett og trening i 27 år og er 10 ganger Norgesmester i stuping, samt vært på landslaget i Marine femkamp. June jobber til daglig som Personlig Trener og gruppeinstruktør på SATS. Hun vil blant annet ha ansvar for yogaklassene denne helga.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alt. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å bestille seg en deilig SPA – behandling eller gå tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga.

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.