FitCamp på Norefjell

Norefjell Ski & SPA, 19 – 21 oktober


 

Er du klar for en drømmehelg på Norefjell?

Vi inviterer til en energisk weekend spekket med trening, yoga, herlig mat og SPA. Du bor og spiser nydelig mat på Norefjell Ski & Spa. Campen passer for kvinner og menn i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris kr. 3990,- per pers.

Inkluderer: 2 overnattinger med alle måltider inkludert (full pensjon), trening, yoga, foredrag, InBody-kroppsanalyse (verdi kr 500,-) og fri inngang til Bøeseter Bad & Trening.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!
BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 BootCamp
20.00 Middag, dessert, sosialt

LØRDAG
08.00 Morgenyoga
09.00 Frokost 
10.30 Bungee training eller Total Core
12.30 Lunsj
13:30 Foredrag med universitetslektor Vegard Fånes Aaring. Tittel: TRENING SOM VIRKER, FOR DEG! 
15.00 Sterk med strikk, spenst og hurtighet, eller skogsløping
16.30 Yoga eller Sterk med strikk
20.00 Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga
09.00 Frokost
10.30 BootCamp eller bakkeintervaller
12.00 Lunsj
13.15 Topptur
15.00 Takk for i dag!

Mer informasjon
Vi bor og spiser på flotte Norefjell Ski & Spa som ligger i naturskjønne omgivelser snaue to timers kjøring fra Oslo. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg på fjellet.

Blant instruktørene er Monica Gulbrandsen og Lars Rune Haslestad. Monica arbeidet som sykepleier i 15 år, men har de siste årene vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. Hun drev tidligere med kunstløp på internasjonalt nivå, og jobbet blant annet som profesjonell kunstløper i Disney On Ice, USA. Lars Rune jobber som personlig trener i Akropolis og Olympiatoppen Sørøst. Han har lang erfaring som masterinstruktør hos Ropes og fra flere treningscamper i utlandet. På FitCamp Norefjell skal han blant annet være hovedinstruktør på timen BUNGEE TRAINING.

I løpet av helga vil du få tilbud om å ta gratis kroppsanalyse til en verdi av kr 500,- FitCamp er blant de første aktørene i Norge og som kan tilby analyser med nyheten InBody770. Instrumentet regnes som et av verdens mest nøyaktige og brukes blant annet av av flere sykehus og NTNU. Du kan lese mer ved å klikke på KROPPSANALYSE i menylinja.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alt. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å bestille seg en herlig massasje, lese en bok på rommet eller gå tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga.

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

BOOK ONLINE NÅ!