FitCamp på Norefjell

Norefjell Ski & SPA: 1. – 3. juni


 

Klar for FitCamp på Norefjell?

En weekend spekket med trening, yoga, herlig mat og SPA. Vi bor og spiser på flotte Norefjell Ski & Spa. Passer for kvinner og menn i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Stine Hartmann er en av helgas instruktører. 

Pris: kr 3990,-

Inkluderer: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag, og fri inngang til Bøeseter Bad & Trening. Mer informasjon finner du lengre ned på sida.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 BootCamp
20.00 Middag, dessert, sosialt

LØRDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.30 Sterk med strikk eller Total Core
12.30 Lunsj
13:30 Foredrag «Stillhet i et yogisk perspektiv» m/Siri Tuseth
15.00 Bungee – training eller sirkeltrening
16.30 Yoga eller bakkeintervaller
20.00 Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga
09.00 Frokost
10.30 BootCamp
12.00 Lunsj
13.15 Topptur
15.00 Takk for i dag!


BOOK ONLINE NÅ!

Vi bor og spiser på flotte Norefjell Ski & Spa som ligger i naturskjønne omgivelser snaue to timers kjøring fra Oslo. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alt. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å bestille seg en herlig massasje, lese en bok på rommet eller gå tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Stine Hartmann, Siri Tuseth og Lars Haslestad er helgas hovedinstruktører. Stine er blant annet kjent som personlig trener, forfatter og Farmen-deltaker. Hun har tidligere vært instruktør på flere treningscamper både her hjemme og i utlandet. Siri Tuseth driver til daglig Satya Yoga og regnes som en av de fremste innenfor sitt felt. Hun har blant annet bidratt i Berit Nordstrands bestselger «Ta vare på deg selv». Lars Rune har jobbet som personlig trener hos Mykje Meir i en årrekke. Han har lang erfaring som masterinstruktør hos Ropes og fra flere treningscamper i utlandet. 

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. I tillegg får de som ønsker det smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader. Alltid greit med en matbit mellom lunsjen kl 12.30 og middag som serveres kl 20.00 🙂

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga.

En evnt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.


BOOK ONLINE NÅ!