FitCamp i Sirdal

JA, det blir treningsweekend i Sirdal!

For åttende år på rad inviterer vi til FitCamp i Sirdal! Også denne gangen har vi fylt helga med trening, yoga, sosialt samvær og god mat & drikke. Vi bor på idylliske Sageneset feriesenter og har med oss egen FitCamp – kokk hele helga. Her skal det både ytes og nytes 🙂 Opplegget passer for kvinner og menn i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. 

Våren 2020 ble jo ikke helt slik vi hadde tenkt, og det har vært noen uker med mye usikkerhet. Derfor er det en stor glede og endelig kunne bekrefte at vi vil arrangere treningshelger igjen fra høsten av! Med gode smitteverntiltak skal vi gi deltakerne de aller beste opplevelser! 

 

Pris per pers i dobbeltrom: kr 3590,-

Inkluderer: 

  • 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert)
  • trening, yoga og foredrag
  • kurs i løpsteknikk
  • 2 enheter med valgfri drikke til lørdagens middag
  • fri inngang til svømmehall og badstue.

Alle får tilbud om massasje til kr 400,- (30 min).

BOR DU I SIRDAL ELLER HAR EGEN HYTTE/LEILIGHET? kr 2390,- Inkluderer alle aktiviteter + frokostbuffet x 2 og lunsjbuffet x 2

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Deltakerne bor i hytter på idylliske Sageneset, og all bespisning er felles. Vi har med oss egen kokk som skal sørge for at du blir godt ivaretatt i forhold til mat og drikke. 

Vi stiller med hele 5 instruktører, så her vil du virkelig få god og tett oppfølging. Blant annet har vi med oss en av landets fremste løpeeksperter, Jan Erik Christiansen (bildet). Han jobber til daglig på Løplabbet og tilbyr denne helga kurs i løpsteknikk. Det vil også være mulig å delta på timen “Styrketrening for løpere”, som også Jan Erik har ansvaret for. I tillegg blir følgende instruktører med: Stian Gilje, Irina Borisova, Cato Tjåland og Marianne Linjord.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag + dessert. De som ønsker det får også smøre niste til frokost uten ekstra kostnader både lørdag og søndag. Da har man mulighet til å få i seg litt mat mellom lunsj og middag. I tillegg til full pensjon, er det en drikkepakke inkludert til lørdagens middag (2 enheter valgfri drikke).

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alt. Det vil feks være mulig å bestille seg en herlig massasje, ta badstu, benytte seg av svømmebassenget eller gå en tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

I etterkanten av campen vil alle få tilsendt bilder fra helga. En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

Hvis denne helga ikke skulle passe, blir det nye muligheter til høsten. 27 – 29 september går nemlig årets jenteweekend av stabelen på Sirdal høyfjellshotell 🙂 Les mer