JenteWeekend i Myrkdalen

Klar for Jenteweekend i Myrkdalen?

20 – 22 september inviterer vi til en energisk weekend spekket med trening, yoga og sosialt samvær! Du bor og spiser førsteklasses mat på Myrkdalen hotell som ligger ca 2 timers kjøring fra Bergen. Passer for kvinner i alle aldre, enten man trener en ganger i uka eller hver dag. Vi skal yte og nyte om hverandre 🙂 En av helgas instruktører er Natalie Totland. Mer informasjon finner du lengre nede på sida. 

Pris: kr 3990,- per person i dobbeltrom,

Inkluderer: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert) og alle aktiviteter.

BOR DU I OMRÅDET ELLER HAR EGEN HYTTE/LEILIGHET? Pris kr 2590,- Inkluderer alle aktiviteter + 2 x frokost og 2 x lunsj

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Du bor og spiser på flotte Myrkdalen hotell som ligger en snau halvtimes kjøring fra Voss. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

En av våre instruktører denne helgen er Natalie Totland. Natalie jobber som personlig trener, ernæringsrådgiver og livsstilscoach. Hun er en etterspurt foredragsholder innen trening, kosthold, og helse, og har hele to ganger blitt kåret til årets personlige trener i EVO Fitness.

I løpet av helga kan du delta på 2 yogaøkter med Rebecca Van Eck. Hun har sin 200 YTTC (Yogautdannelse) fra Goa, og videreutdannelse i yin, hatah og yogaanatomi. Disse timene passer for alle, enten man har yogaerfaring eller ikke. Vi kan love deg en deilig start på dagen 🙂

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alle aktiviteter. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

God og sunn mat er en viktig del av konseptet vårt. Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader! Erfaringsmessig er det veldig greit å ta seg en matbit mellom lunsjen kl 12.30 og middagen som serveres kl 20.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga. En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

Hvis det ikke passer den helga, har vi andre liknende arrangementer både på Norefjell og i Sirdal. LES MER