FitCamp i Spania 2019

Klar for FitCamp i Spania?

Campen er dessverre fullbooket, men vi har satt opp ny camp 21 – 28 september. Les mer Tenk deg en hel uke spekket med trening, sol, fjellturer, sosialt samvær og herlige matopplevelser! Vi bor og spiser førsteklasses mat på Hotel Cap Negret, som ligger idyllisk til ved stranda kun en liten spasertur fra Altea. Fra Alicante flyplass tar det ca 40 – 50 minutter med buss. FitCamp passer for menn og kvinner i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Vi har maks 36 plasser og stiller med hele 4 instruktører fra Norge! Mer praktisk informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris per pers i dobbeltrom kr 8990,-

Prisen inkluderer:

  •  7 overnattinger i dobbeltrom
  • full pensjon (frokost, lunsj og middag med drikke)
  • All trening, 2 utflukter (fjellturer) + adgang til svømmeanlegg og treningsrom.
  • Mange bilder fra uka

Reise: du booker selv flybillett fra din nærmeste flyplass. Mer informasjon finner du under “REISE”

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

I programmet er det lagt opp til trening både formiddag og ettermiddag/kveld. Noen av dagene vil det også være tilbud om morgenyoga før frokost.

EKSEMPEL PÅ DAGSPROGRAM

Midt på dagen legges det opp til minst en valgfri aktivitet som for eksempel fjelltur sammen med instruktør/guide. Eller du kan bruke tida di på helt andre ting. For eksempel bading, soling eller SPA-behandling. Ønsker noen å ta treningsfri en dag, er det selvsagt helt greit. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmeuke.

Hva slags aktiviteter?
Treningsøktene vil passe for alle nivåer, og du bestemmer selv hva du vil bli med på. Her er noen av aktivitetene:

– BootCamp
– Trening med egen kroppsvekt
– Bakkeintervaller
– Løpetur i fjellene
– Total Core
– Circle Challenge
– Tabata
– Fjellturer

Instruktører
Vi er opptatt av å kunne gi tett og god oppfølging gjennom uka, så hele 4 av våre fremste instruktører blir med oss fra Norge! Det er satt et tak på 36 deltakere. I tillegg til egne instruktører kommer vi til å benytte oss av lokal kompetanse i forbindelse med noen av utfluktene.

Reise
Du bestiller selv flybillett t/r Alicante fra din flyplass. Både Norwegian og SAS har hyppige avganger fra mange norske flyplasser, så det er mulig å sikre seg en veldig gunstig pris om man booker tidlig. Da kan du også velge om du ønsker å utvide ferien med et par ekstra dager 🙂

Transport fra Alicante flyplass koster ca kr 150,- per person. Når vi har kartlagt deltakernes flytider, setter vi opp busser på ulike tidspunkter. Dette fungerte meget bra sist vi hadde tur til samme område.

Frammøte og avreise
Frammøte på Hotel Cap Negret er kl 17.30 lørdag 19. oktober. Det blir da et kort informasjonsmøte før den første treningsøkta starter kl. 18.00. Velkomstmiddagen er satt til kl 20.00. Erfaringsmessig er det alltid noen som ikke når trening/middag på grunn av sene flytider, og det er selvsagt ingen problem. Vi er uansett på plass og tar i mot dere ved ankomst. Utsjekk lørdag 26, er senest kl 12.00.

Mat og enkeltromstillegg
Fullpensjon inkluderer frokost, lunsj og middag med drikke til maten. Ønsker du enkeltrom, betaler du et tillegg på kr 1900,- for hele uka. Hvis vi er på en utflukt og ikke får spist lunsj på hotellet, fikser kjøkkenet piknikkpakke til oss 🙂

Betaling
Du betaler halve beløpet når du booker billett, og resten i august. Mer informasjon finner du ved å trykke på knappen BOOK ONLINE. En evt avbestilling skjer gjennom egen reiseforsikring.

Hvis du lurer på noe i forhold til betaling eller andre ting, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.