FitCamp i Spania

FitCamp i Spania

  • Altea , 21 – 28 september

Klar for FitCamp i Spania?

Tenk deg en hel uke spekket med trening, sol, fjellturer, sosialt samvær og herlige matopplevelser! Vi bor og spiser førsteklasses mat på Hotel Cap Negret, som ligger idyllisk til ved stranda kun en liten spasertur fra Altea. Dette er den 3 campen vi setter opp i samme område. 

Fra Alicante flyplass tar det ca 40 minutter med buss. FitCamp passer for menn og kvinner i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag.

Vi har maks 27 plasser og stiller med hele 3 av våre fremste instruktører! Mer praktisk informasjon finner du lengre nede på sida 🙂

EarlyBird - pris kr 7990,- (normalt kr 8990,-)

Vi gir kr 1000,- i rabatt til de 10 første som booker billett. Tilbudet gjelder til og med 15. mai, eller til disse 10 billettene er utsolgt.

Prisen inkluderer:

  • 7 overnattinger i dobbeltrom
  • full pensjon (frokost, lunsj og middag med drikke)
  • All trening, 2 utflukter (fjellturer) + adgang til svømmeanlegg og treningsrom.
  • Mange bilder fra uka

Reise: du booker selv flybillett fra din nærmeste flyplass. Mer informasjon finner du under “REISE”

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

I programmet er det lagt opp til trening både formiddag og ettermiddag/kveld. 

EKSEMPEL PÅ DAGSPROGRAM

  • 09.00 Felles frokost
  • 11.00 Treningsøkt
  • 12.30 Lunsj og egentid
  • 17.30 Treningsøkt
  • 19:30 Middag sosialt

Midt på dagen legges det opp til minst en valgfri aktivitet som for eksempel fjelltur sammen med instruktør/guide. Eller du kan bruke tida di på bading, soling, shopping eller SPA. Ønsker noen å ta treningsfri en dag, er det selvsagt helt greit. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmeuke!

Hva slags aktiviteter?
Treningsøktene vil passe for alle nivåer, og du bestemmer selv hva du vil bli med på. Her er noen av aktivitetene:

– BootCamp
– Trening med egen kroppsvekt
– Bakkeintervaller
– Sterk med strikk
– Total Core
– Circle Challenge
– Tabata på stranda
– Fjellturer

Instruktører
Vi er opptatt av å kunne gi tett og god oppfølging gjennom uka, så vi stiller med hele 3 av våre fremste instruktører. Det er satt et tak på maks 27 deltakere på denne campen. I tillegg til egne instruktører, kommer vi til å benytte oss av lokal kompetanse i forbindelse med noen av utfluktene.

Reise
Du bestiller selv flybillett t/r Alicante fra din flyplass. Både Norwegian og SAS har hyppige avganger fra mange norske flyplasser, så det er mulig å sikre seg en veldig gunstig pris om man booker tidlig. Da kan du også velge om du ønsker å utvide ferien med et par ekstra dager 🙂

Transport fra Alicante flyplass koster ca kr 100 per person. Når vi har kartlagt deltakernes flytider, setter vi opp busser på ulike tidspunkter. Dette fungerte meget bra sist vi hadde tur til samme område.

Frammøte og avreise
Frammøte på Hotel Cap Negret er kl 17.30 lørdag 21. september. Det blir da et kort informasjonsmøte før den første treningsøkta starter kl. 18.00. Velkomstmiddagen er satt til kl 20.00. Erfaringsmessig er det alltid en del som ikke når trening/middag på grunn av sene flytider, og det er selvsagt ingen problem. Vi er uansett på plass og tar i mot deg ved ankomst. Utsjekk lørdag 28, er senest kl 12.00.

Mat og enkeltromstillegg
Fullpensjon inkluderer frokost, lunsj og middag med drikke til maten. Ønsker du enkeltrom, betaler du et tillegg på kr 1900,- for hele uka. Hvis vi er på en utflukt og ikke får spist lunsj på hotellet, fikser kjøkkenet piknikkpakke til oss 🙂

Betaling
Du betaler halve beløpet når du booker billett, og resten i august. Mer informasjon finner du ved å trykke på knappen BOOK ONLINE. En evt avbestilling skjer gjennom egen reiseforsikring.

Hvis du lurer på noe i forhold til betaling eller andre ting, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.