FitCamp i Spania 2019

  • Altea , 21 – 28 september

Klar for en aktiv ferie i Spania?

Tenk deg en hel uke spekket med trening, sol, fjellturer, sosialt samvær og herlige matopplevelser! Vi skal yte og nyte om hverandre 🙂 NB! Campen er fullbooket, men det er mulig å sette seg på venteliste!

Du bor på det det flotte firestjernes Hotel Cap Negret, som ligger like ved stranda. Herfra tar det kun få minutter å spasere inn til Altea. Bussen bruker ca 40 – 50 min fra Alicante flyplass.

Opplegget passer for menn og kvinner i alle aldre, uavhengig av nivå. Vi har med flere trenere, så her vil den enkelte få god og tett oppfølging. Kun 28 plasser totalt. Det er forøvrig 3. gangen vi arrangerer camp i dette området.

Mer praktisk informasjon finner du lengre nede på sida. Her kan du også lese litt mer om FITCAMP, som arrangerer campen.

Pris: kr 8990,-

Prisen inkluderer:

  • 7 overnattinger i dobbeltrom
  • full pensjon (frokost, lunsj og middag med drikke)
  • All trening, 2 utflukter (fjellturer) + adgang til svømmeanlegg og treningsrom
  • Mange bilder fra uka tilsendt på mail i etterkant av campen

Reise: du booker selv flybillett fra din nærmeste flyplass. Mer informasjon finner du under “REISE”

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

I programmet er det lagt opp til trening både formiddag og ettermiddag/kveld. 

EKSEMPEL PÅ DAGSPROGRAM

  • 09.00 Felles frokost
  • 11.00 Treningsøkt
  • 12.30 Lunsj og egentid
  • 17.30 Treningsøkt
  • 19:30 Middag sosialt

Midt på dagen legges det opp til minst en valgfri aktivitet som for eksempel fjelltur sammen med instruktør/guide. Eller du kan bruke tida di på bading, soling, shopping eller SPA. Ønsker noen å ta treningsfri en dag, er det selvsagt helt greit. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmeuke!

Hva slags aktiviteter?
Treningsøktene vil passe for alle nivåer, og du bestemmer selv hva du vil bli med på. Her er noen av aktivitetene:

– BootCamp
– Trening med egen kroppsvekt
– Bakkeintervaller
– Sterk med strikk
– Total Core
– Circle Challenge
– Tabata på stranda
– Fjellturer

Instruktører
Vi er opptatt av å kunne gi tett og god oppfølging gjennom uka, så vi stiller med hele 3 hovedinstruktører; 2 fra FitCamp – teamet og 1 fra vår samarbeidspartner Arena treningssenter. Det er satt et tak på maks 28 deltakere på denne campen. I tillegg til egne instruktører, kommer vi til å benytte oss av lokal kompetanse i forbindelse med noen av utfluktene.

Reise
Du bestiller selv flybillett t/r Alicante fra din flyplass. Både Norwegian og SAS har hyppige avganger fra mange norske flyplasser. Rimelige flyreiser til under kr 2000 fra Gardermoen nå! 

Transport fra Alicante flyplass koster ca kr 100 per person. Når vi har kartlagt deltakernes flytider, setter vi opp busser på ulike tidspunkter. Dette fungerte meget bra sist vi hadde tur til samme område.

Frammøte 
Erfaringsmessig lander mange av deltakerne ganske seint i Alicante på lørdagen. Vi vil uansett være der å ta godt i mot dere når dere ankommer hotellet. For de som kommer litt tidligere dagen, tilbyr vi en treningsøkt kl 18.

Mat og enkeltromstillegg
Fullpensjon inkluderer frokost, lunsj og middag med drikke til maten. Ønsker du enkeltrom, betaler du et tillegg på kr 1900,- for hele uka. Hvis vi er på en utflukt og ikke får spist lunsj på hotellet, fikser kjøkkenet piknikkpakke til oss 🙂

Betaling
Du betaler halve beløpet når du booker billett, og resten i august. Mer informasjon finner du ved å trykke på knappen BOOK ONLINE. En evt avbestilling skjer gjennom egen reiseforsikring.

Om FITCAMP
Vi holder til på Forus utenfor Stavanger og har de siste årene arrangert treningscamper  både i Norge og Spania.  Nærmere 3000 mennesker har vært med oss til Altea, Norefjell, La Nuzia, Sirdal, Myrkdalen, Geilo, Lyngdal og Sopot. Målet vårt er å gi deltakerne det lille ekstra i form av tett oppfølging, kjekke treningsøkter og gode matopplevelser. 

Lurer du på noe i forhold til betaling eller andre ting, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

Hvis det ikke skulle passe å bli med til Spania denne gangen, har vi flere andre arrangementer å velge mellom. Les mer