Bedrift

Bedrift

De fleste vet at fysisk aktivitet har en positiv effekt på kroppen reint fysisk i forhold til blant annet styrke og kondisjon. Det har de siste årene også kommet mye ny forskning som viser at hjernen faktisk er det organet som påvirkes aller mest når vi er i bevegelse. Man blir mindre stresset, får styrket hukommelse og blir mer kreativ!

Vi brenner for å få folk i aktivitet og for å motivere de som allerede er aktive til å fortsette med det. For å kunne nå flest mulig, har vi med oss et bredt og variert utvalg av verktøy i verktøyskrinet vårt.

Nedenfor har vi satt opp en oversikt over noe av det vi tilbyr.

Treningstøy til ansatte

Det er en stor glede å meddele at vi har inngått et tett samarbeid med det britiske treningsmerket Ronhill. Her får du virkelig kjent på følelsen av kvalitet og funksjonalitet. Ronhill har vunnet utallige priser de siste årene, og seinest i 2019 ble klesmerket kåret til beste løpetøy i Storbritannia.   

Har dere et aktivt idrettslag og treningsglade ansatte som ønsker treningstøy med eller uten logo? Ta gjerne kontakt, så skal vi gi dere et godt tilbud.

Rabatt på Sportshop.no

Vi har en egen nettbutikk www.sportshop.no,  der vi tilbyr treningstøy, sportsernæring og diverse treningsutstyr av høyeste kvalitet. Flere av produktene er blitt testet gjennom en årrekke av både mosjonister og idrettsutøvere i verdenstoppen. De ansatte kan her få egne rabattkoder.