SkiCamp i Sirdal

I samarbeid med SkiOpplevelser
Sirdal Høyfjellshotell: 26 – 28 januar

 

Klar for vinterens SkiCamp i Sirdal?

En weekend spekket med skikurs, trening, foredrag, herlig mat og massasje. Vi bor og spiser på Sirdal Høyfjellshotel. SkiCamp passer for både nybegynnere og viderekomne. Vårt mål er å gi deg økt SKIGLEDE! Tidligere verdenscupløper i skiskyting, Ann Kristin Flatland, blir med. I tillegg stiller SkiOpplevelser med flere dyktige instruktører. Du kan velge mellom skøyting og klassisk (eller begge deler). Mer informasjon finner du nederst på sida.

Pris kr 3990,-

Inkluderer 2 overnattinger med full pensjon (2 x frokost, 2 x lunsj, 2 x middag + nistesmøring), alle aktiviteter, adgang til svømmebasseng/badstue, kroppsanalyse med NYHETEN InBody770 (verdi kr 500,-) Du får dessuten tilbud om massasje til kr 350,- (30 min)

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
Kl. 1700 Frammøte/innlosjering
Kl. 17.15 Informasjonsmøte
Kl. 17.45 Trening i lysløypa
Kl. 20.00 Middag og dessert
Kl. 20.45 Smørekurs

LØRDAG
Kl. 08.00 Frokost
Kl. 09.00 Skiteknikk: klassisk eller skøyting
Kl. 11.30 Lunsj
Kl. 13.15 Stakekurs
Kl. 16.00 Foredrag med Ørjan Ravndal – «Effektiv kondisjonstrening i en hektisk hverdag»
Kl. 17.00 Massasje, svømming, kroppsanalyse, badstue
Kl. 20.00 Middag og sosialt

SØNDAG
Kl. 08.30 Frokost
Kl. 09.30 Gjennomgang av kroppsanalysen
Kl. 10.15 Skiteknikk: klassisk eller skøyting
Kl. 12.30 Lunsj + utsjekk.
Kl. 13.30 Langtur for de som ønsker å trene litt mer.


BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon
Basen for SkiCampen er Sirdal Høyfjellshotell i hjertet av Sirdal. Her blir du innlosjert i dobbelt/enkeltrom når du kommer på fredagen. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Arrangementet passer for både nybegynnere og viderekomne. Vårt mål er å gi deg økt SKIGLEDE! Du kan velge mellom klassisk stil eller skøyting (eller begge deler).

Vi er veldig glade for at Ann Kristin Flatland blir med som instruktør. Hun har blant annet 2 seire i World Cup og mange års fartstid på skiskytterlandslaget. Ørjan Ravndal, Stian Gilje og Bjørn Sundvor fra SkiOpplevelser er andre navn i instruktørteamet. For å kunne gi beste mulig oppfølging, er det satt opp 1 instruktør per 10 deltakere.

Alle våre camper har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til lørdagens frokost uten ekstra kostnader.

Deltakerne får tilbud om å ta en gratis InBody – kroppsanalyse i løpet av helga (verdi kr 500,-). Vi er en av få aktører i Norge som kan tilby analyser med nyheten InBody770. Instrumentet regnes som et av verdens mest nøyaktige i forhold til å analysere kroppens sammensetning. Brukes blant annet av NTNU og flere av landets største sykehus. 

Hvis du lurer på noe i forhold til arrangementet, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.


BOOK ONLINE NÅ!