FitCamp på Norefjell

Klar for FitCamp på Norefjell?

Vi inviterer for tredje år på rad til en energisk weekend spekket med trening, yoga og SPA. Du bor og spiser herlig mat på Norefjell Ski & Spa som i 2018 ble kåret til “Norways Best SPA Resort”. FitCamp passer for kvinner og menn i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Vi skal yte og nyte om hverandre 🙂 Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris per person: kr 3990,-

Inkluderer: 

  • 2 overnattinger med full pensjon (2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag)
  • All trening og yoga
  • Foredrag
  • Fri inngang til Bøeseter Bad & Trening
  • Du vil også få tilsendt bilder fra campen i etterkant av helga.

HAR DU EGEN HYTTE/LEILIGHET? 
Pris kr 2590,- Inkluderer alle aktiviteter + frokostbuffet X 2 og lunsjbuffet x 2

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Vi bor og spiser herlig mat på Norefjell Ski & Spa som ligger i vakker natur 1,5 time fra Oslo. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Det er mye å velge mellom i programmet, og du behøver selvsagt ikke delta på alt. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å bestille seg en deilig SPA behandling eller gå tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

Treningsøktene gjennomføres slik at alle skal få utbytte, uansett nivå. Vi stiller med hele 5 instruktører for å kunne gi best mulig oppfølging.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. I tillegg får de som ønsker det smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader. Erfaringsmessig kan det være greit med en matbit mellom lunsjen kl 12.30 og middag som serveres kl 20.00 🙂

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga. En evnt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

Hvis denne helga ikke skulle passe, blir det nye muligheter 18 – 20 oktober. Da skal vi også til Norefjell. Les mer her