FitCamp i Sirdal

Sageneset Feriesenter: 8 – 10 juni


 

Klar for FitCamp i Sirdal?

En weekend spekket med trening og yoga. Vi bor i hytter på idylliske Sageneset, og vår egen FitCamp-kokk vil sørge for herlig mat gjennom hele helga. Passer for kvinner og menn i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris: kr 3690,-

Inkluderer følgende: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert), 2 enheter med valgfri drikke til lørdagens middag, trening, yoga, foredrag, InBody–kroppsanalyse (verdi kr 490,-) og fri inngang til svømmehall og badstue. Alle får tilbud om massasje til kun kr 350,- (30 min).

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 BootCamp eller Yoga
20.00 Middag, dessert, sosialt

LØRDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.30 Sterk med strikk
12.30 Lunsj
13:30 Foredrag «Verdens beste medisin»
15.00 Bakkeintervaller eller «Total Core»
16.30 Trening med FitRope
20.00 Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga
09.00 Frokost
10.30 BootCamp eller Yoga
12.00 Lunsj
13.15 Topptur
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon
Deltakerne bor i hytter på idylliske Sageneset, og all bespisning er felles. Vi har med oss egen kokk hele helga som skal sørge for at du blir godt ivaretatt i forhold til mat og drikke.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost uten ekstra kostnader. I tillegg til full pensjon, er det en drikkepakke inkludert til lørdagens middag (2 enheter valgfri drikke).

I løpet av helga vil du få tilbud om å ta gratis kroppsanalyse til en verdi av kr 490,- FitCamp er blant de første aktørene i Norge og som kan tilby analyser med nyheten InBody770. Instrumentet regnes som et av verdens mest nøyaktige og brukes blant annet av av flere sykehus og NTNU. Du kan lese mer om analysen ved å trykke på KROPPSANALYSE i menylinjen.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alt. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å bestille seg en herlig massasje, lese en bok på hytta eller gå tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

I etterkanten av campen vil alle få tilsendt bilder fra helga.

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

BOOK ONLINE NÅ!