FitCamp i Sirdal

Sageneset Feriesenter: 7 – 9 juni


 

Klar for FitCamp i Sirdal?

For åttende år på rad inviterer vi til FitCamp i Sirdal! Også denne gangen har vi fylt helga med trening, yoga, sosialt samvær og god mat & drikke. Vi bor på idylliske Sageneset feriesenter og har med oss egen FitCamp – kokk hele helga. Her skal det både ytes og nytes 🙂 Opplegget passer for kvinner og menn i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Vi har kun 38 plasser, og stiller med hele 5 av våre fremste instruktører, Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris per pers i dobbeltrom: kr 3590,- (enkeltrom 3990,-)

Inkluderer: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert), 2 enheter med valgfri drikke til lørdagens middag, alle aktiviteter og fri inngang til svømmehall og badstue. Alle får tilbud om massasje til kr 400,- (30 min).

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 BootCamp 
20.00 Middag, dessert, sosialt

LØRDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.30 “Minibands Workout” eller bakkeintervaller
12.30 Lunsj
13:30 Foredrag 
15.00 Løpekurs eller trening med FitRope
16.30 Sirkeltrening eller styrketrening for løpere
20.00 Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga
09.00 Frokost
10.30 BootCamp 
12.00 Lunsj
13.15 Topptur
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon
Deltakerne bor i hytter på idylliske Sageneset, og all bespisning er felles. Vi har med oss egen kokk som skal sørge for at du blir godt ivaretatt i forhold til mat og drikke. 

Vi stiller med hele 5 instruktører, så her vil du virkelig få god og tett oppfølging. Blant annet har vi med oss en av landets fremste løpeeksperter, Jan Erik Christiansen (bildet). Han jobber til daglig på Løplabbet og tilbyr denne helga kurs i løpsteknikk. Det vil også være mulig å delta på timen “Styrketrening for løpere”, som også Jan Erik har ansvaret for. I tillegg blir følgende instruktører med: Stian Gilje, Irina Borisova, Cato Tjåland og Marianne Linjord.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag + dessert. De som ønsker det får også smøre niste til frokost uten ekstra kostnader både lørdag og søndag. Da har man mulighet til å få i seg litt mat mellom lunsj og middag. I tillegg til full pensjon, er det en drikkepakke inkludert til lørdagens middag (2 enheter valgfri drikke).

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alt. Det vil feks være mulig å bestille seg en herlig massasje, ta badstu, benytte seg av svømmebassenget eller gå en tur i det flotte nærområdet. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

I etterkanten av campen vil alle få tilsendt bilder fra helga. En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

BOOK ONLINE NÅ!