FitCamp hos Fomo

Fitcamp hos fomo

Lørdag 22. august ønsker vi deg velkommen til treningsfest i fantastiske omgivelser hos FOMO på Forus! 

Det blir en hel dag spekket med treningsglede og ny kunnskap. En deilig lunch er inkludert i prisen. Du kan delta på hele 6 økter, og treningen vil foregå både inne og ute.

Og for et instruktørteam vi stiller med!!

Jorma Bailey, Irina Borisova, Stian Gilje, Marianne Lind, Cato Tjåland og Marianne Linjord er alle bekreftet. Til sammen har disse instruert på mer enn 100 events både i Norge og utlandet de siste årene.

Opplegget passer for kvinner og menn i alle aldre, uavhengig av nivå. Det er gode dusjfasiliteter i forbindelse med husets nye treningssenter.

DETTE FÅR DU BLI MED PÅ:

Fra kl 10.30 – 12.30

  • Tabata (30 min)
  • Sterk med strikk (30 min)
  • Trening med FitRope (30 min)
  • Core Workout (30 min)
LUNCH: kl 12.30 – 13.30
 

Fra kl 13.30 – 15.30 kan du delta på følgende timer:

  • Yoga (45 min)
  • BootCamp (45 min)

Frammøte: kl 10.00
Sted: FOMO, Grenseveien 21 Sandnes

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

PRIS; kr 990,-

Ønsker du kun å delta på formiddagsøkten (4 x 30 min) er prisen kr 490,-

Hvordan foregår FitCampen?
Deltakerne deles inn i 4 grupper fra kl 10.30 – 12.30 og rullerer mellom de ulike aktivitetene. Når du er ferdig med en aktivitet (varighet 30 min), går du videre til neste. Her er det en ny instruktør som er instruktør. Det er lagt inn litt pause mellom de ulike øktene.

Etter lunsj deles gruppa i to. Den ene halvdelen har yoga, mens den andre har BootCamp. Etter 45 minutter, bytter gruppene.

Det legges opp til en god balanse intesitetsmessig mellom de ulike timene, slik at det skal gå helt fint å delta på alle 6 øktene.

Om FOMO
Vi er utrolig stolte av å kunne invitere deg til kanskje Norges råeste lokaler. FitCamp har akkurat flyttet inn sammen med mange andre spennende lokale og internasjonale bedrifter. Her er det lett å drømme seg vekk til sydligere breddegrader 🙂

We asked ourselves: Why not make an indoor street, and decorate it with eateries, outdoor seating, street festivals, cafés, musicians, library, fruit trees, colorful flowers and 22º all year? So we did it!

Her kan du lese MER