YogaWeekend i Sirdal

Sirdal Høyfjellshotell, 14 – 16 juni


 

Velkommen til årets energiboost!

Vi inviterer til en energisk weekend spekket med yoga, stillhet, fantastisk natur, massasje og førsteklasses mat. Du får delta på hele 7 ulike yogaklasser og 1 foredrag med Siri Tuseth, en av landets fremste yogalærere. Siri vil i løpet av helga gi gode tips og vise øvelser som kan hjelpe deg å takle stress, bli kvitt spenninger i kroppen og få en bedre søvnkvalitet. Helgen passer for alle, uavhengig av erfaring og energinivå.

EarlyBird – pris kr 3790,- (ordinær pris kr 4290,-)

Vi gir kr 500,- i rabatt til de 20 første som booker billett. Tilbudet gjelder til og med 28 april, eller til disse 20 billettene er utsolgt. Første mann til mølla – prinsippet gjelder.

INKLUDERER: 2 overnattinger i dobbeltrom, full pensjon (2 x frokost, 2 x lunsj, 2 x middag), 7 yogaøkter, 1 foredrag, yogaprogram til hjemmebruk og adgang til svømmehall og badstue.

BOR DU I SIRDAL ELLER HAR EGEN HYTTE/LEILIGHET? EarlyBird – pris kr 2390,- (ordinær pris kr 2790,-) Inkluderer 7 yogaøkter, 1 foredrag + frokostbuffet X 2 og lunsjbuffet x 2

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!
BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
17.30 Velkomst og praktisk info
18.00 YOGA: vi samler kroppen og hodet etter ankomst. Lette flytsekvenser og pusteøvelser for økt energi.
20.00 Middag, dessert og sosialt

LØRDAG
07.30 YOGA: med pusteøvelser og meditasjon 
08.30 Frokost 
10.00 YOGA: sterk med yoga! Kjernestyrke. Hvordan ta vare på ryggraden
12.00 Lunsj

13:30 Foredrag med Siri: “TRIGGER!” Finn ut hva som gjør deg godt i livet og forsterk dette. Siri tar utgangspunkt i yogafilosofi og omsetter dette til hverdagsliv.
Stressmestring, ro og selvledelse.

15.00 – 18.00 Valgfrie aktiviteter:
– Topptur til Hilleknuten
– Book deg en deilig massasje
– YOGA for stressreduksjon og bedre søvn.
19.30 Middag, dessert og sosialt

SØNDAG
08.00 YOGA: med pusteøvelser og meditasjon 
09.00 Frokost
10.45 YOGA: skulderøvelser og pust
12.30 Lunsj
13.30 YOGA: hofteåpnere og lang avspenning.
15.00 Takk for denne gang!

Mer informasjon                             
Sirdal høyfjellshotell ligger i naturskjønne omgivelser helt øverst i Sirdal. Du bruker drøye halvannen time fra Stavanger med bil og ca 3 timer fra Kristiansand. Når du kommer på fredagen, vil du bli innlosjert i dobbelt/enkeltrom. Siri og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg!

YogaWeekend passer for alle, enten man har yogaerfaring eller ikke. Her får du virkelig mulighet til å senke skuldrene og lade batteriene.

Siri Tuseth (bildet) er helgens yogalærer og foredragsholder. Hun er gründer av Satya Yoga og regnes som en av landets fremste innenfor sitt felt. Siri har blant annet bidratt i Berit Nordstrands bestselger, «Ta vare på deg selv», og er en del av lærerstaben til Patanjali Yoga Institute for Yogic Sciences. Det siste året har hun turnert land og strand og samlet fulle hus med foredraget “Førstehjelpskurs for sjela”.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag + dessert. I tillegg får du smøre nistepakke til frokosten på lørdagen. Det er erfaringsmessig greit å ha en liten matbit mellom lunsjbuffeten og middagen som starter kl 20.

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35

BOOK ONLINE NÅ!