YogaWeekend med Siri Tuseth

Sopot, Polen; 22 – 25 november

 

Klar for yogaweekend i Sopot?

Vi inviterer til en deilig langweekend (torsdag til søndag) fylt med yoga, spa og herlige matopplevelser. Du bor og spiser på flotte Sopot Marriott Resort & Spa som ligger idyllisk til like ved stranda en liten spasertur fra Sopot sentrum. Det tar kun 30 minutter å kjøre fra Gdansk Lech Walesa flyplass til hotellet. Siri Tuseth har ansvar for samtlige økter og foredrag gjennom helga. Vi har maks 40 plasser. Se lengre nede på sida for mer praktisk informasjon.

Pris; kr 5490,-

Inkluderer: 3 overnattinger med halvpensjon + samtlige yogaklasser + foredrag med Siri Tuseth og fri inngang til den fantastiske SPA – avdelingen. Her er det blant annet svømmebasseng, badstue og utendørs jacuzzi.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program


TORSDAG
Kl. 19.00 Velkomst og informasjonsmøte
Kl. 19.30 Middag og sosialt

FREDAG
Kl. 08.00 Morgenyoga
Kl. 09.00 Frokost
Kl. 11.00 Yoga med gode sekvenser for hofter og nedre del av rygg
Kl. 12.30 Lunsj + egentid
Kl. 17.00 Restorativ yoga, pusterøvelser og lang avspenning
Kl. 19.30 Middag og sosialt

LØRDAG
Kl. 08.00 Morgenyoga
Kl. 09.00 Frokost
Kl. 11.00 Yoga med fokus på nakke, skuldre og bryst
Kl. 12.30 Lunsj + egentid
Kl. 14.00 Foredrag med Siri «Yoga for kropp, sinn og sjel»
Kl. 17.00 Yoga Nidra. Lang guidet avspenningsøkt
Kl. 19.30 Middag og sosialt

SØNDAG
Kl. 07.30 Morgenyoga
Kl. 08.30 Frokost
Kl. 10.00 Yoga; flytsekvenser, styrke og stabilitet
Kl. 12.00 Lunsj
Kl. 12.30 Takk for denne gang!BOOK ONLINE NÅ!

Mer informasjon
Du blir innlosjert i dobbelt/enkeltrom når du kommer på torsdagen. Siri og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk langhelg!

Hvem passer opplegget for?
YogaWeekend passer for alle, enten man har yogaerfaring eller ikke. Her får du virkelig mulighet til å senke skuldrene og lade batteriene.

Om Siri Tuseth
Siri Tuseth (bildet) er helgas instruktør og foredragsholder. Hun er grunnlegger av Satya Yoga og regnes som en av landets fremste innenfor sitt felt. Siri har blant annet bidratt i Berit Nordstrands bestselger, «Ta vare på deg selv», og er en del av lærerstaben til Patanjali Yoga Institute for Yogic Sciences. Hun har i flere år arrangert yogareiser blant annet til Marrakech i Marokko.

Reise
Du bestiller selv flybillett t/r Gdansk Lech Walesa flyplass fra din flyplass. Både Wizz Air, Norwegian og SAS har hyppige avganger fra mange norske flyplasser, og det er mulig å sikre seg veldig billige billetter om man booker tidlig (Fra kun kr 1000 – 1500 t/r !) Taxi koster ikke mye i Polen, og du betaler ca kr 150,- fra flyplassen til hotellet (ca 30 min).

Om hotellet
Du bor på et av Polens flotteste Spa-hoteller i idylliske omgivelser like ved stranden! Her kan man virkelig lene seg tilbake og finne ro i kropp og sinn. Det er kun 1,5 km å spasere inn til Sopot sentrum.

SPA – behandling
Hotellet har en helt fantastisk SPA – avdeling og tilbyr en rekke deilige behandlinger til meget hyggelige priser. For å være sikret behandling, vil vi anbefale å booke i forkant. Klikk på link for nærmere informasjon: http://www.mera-spa.com/en/

Frammøte/avreise
Vi bruker torsdagen på å “lande” og komme oss på plass. Det blir informasjonsmøte torsdag kveld kl 19.00. Da vil Siri snakke litt om helga og de ulike timene. Hvis du av en eller annen grunn ikke når ned til da, er det selvsagt ingen problem. Da er det bare å sende oss en mail, så vil du få informasjon når du kommer. Utsjekk søndag er senest kl 12.

Mat og enkeltromstillegg
Du kan velge mellom halvpensjon og fullpensjon. Halvpensjon inkluderer frokost og lunsj (3x frokost +3 x lunsj) Fullpensjon inkluderer frokost, lunsj og middag (3 x frokost, 3 x lunsj + 3 x middag). Pristillegget for fullpensjon er kr 700,- Ønsker du enkeltrom, betaler du et tillegg på kr 500,- for hele helga. Ønsker du ikke å spise middag på hotellet, er det utallige restauranter i nærheten som tilbyr herlig mat til en rimelig penge. Hvis det er interesse i gruppa, kan vi forhåndsbooke bord et sted for de som har lyst å bli med.

En eventuell avbestilling skjer gjennom egen reiseforsikring. Hvis du lurer på noe i forhold til opplegget, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35. 

BOOK ONLINE NÅ!