JenteCamp med Yngvar Andersen

Vestlia Resort, Geilo, 15 – 17 juni


 

Klar for JenteWeekend på Geilo?

En helg spekket med trening, yoga, herlig mat og SPA. Vi bor og spiser på flotte Vestlia Resort. Passer for kvinner i alle aldre, enten man trener en ganger i uka eller hver dag. Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris: kr 4490,-

Inkluderer: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag, InBody-kroppsanalyse (verdi kr 490,-), fri inngang til Vestlia Eventyrbad og hotellets flotte SPA – avdeling. Mer informasjon finner du lengre ned på sida.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 Trening med Yngvar Andersen 
20.00 Middag, dessert og sosialt

LØRDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.30 Trening med Yngvar 
12.30 Lunsj
14:00 Foredrag med Yngvar 
Valgfrie aktiviteter:
15.30 – 16.30 Trening med Yngvar, SPA eller svømming
17.00 – 18.00 Yoga, bakkeintervaller, SPA eller svømming
20.00 
Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.00 Gjennomgang av InBody-kroppsanalysen 
10.45 Trening med Yngvar
12.00 Lunsj/utsjekk
13.30 Topptur med Yngvar
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!


Mer praktisk informasjon
Vi bor og spiser på flotte Vestlia Resort i hjertet av Geilo. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Også denne gangen blir Yngvar Andersen med hele helga. For deg som har vært med på Yngvar sine camper tidligere, kan vi love flere nye inspirerende treningsøkter og foredrag. Han vil i år ta deltakerne med på topptur som en avsluttende aktivitet på søndagen.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alle aktiviteter. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å besøke det flotte SPA – anlegget (gratis adgang for deltakerne), lese en bok på rommet eller gå tur i naturskjønne omgivelser. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

I løpet av helga vil du få tilbud om å ta gratis kroppsanalyse til en verdi av kr 490,- FitCamp er blant de første aktørene i Norge og som kan tilby analyser med nyheten InBody770. Instrumentet regnes som et av verdens mest nøyaktige og brukes blant annet av av flere sykehus og NTNU.

Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader.

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga.

En evt avbestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.