Foredrag med Martin Norum

Foredrag med Martin Norum

  • Foredrag med martin norum
  • Scandic Stavanger Forus, tirsdag 12. mars, kl. 17 – 20

Vektreduksjon og vedlikehold. Hvorfor er det så vanskelig, og hva er suksessfaktorene?

Velkommen til en 3 timers spennende fagaften med Martin Norum! Er relevant for mosjonister, PT’er, kostholdsveiledere, ernæringsfysiologer/andre fagpersoner med trenings/ernæringsbakgrunn.

Du kan lese om Martin og innholdet i foredraget lengre nede på sida.

Pris per billett: kr 690,-

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Om Martin

Martin Norum har de siste årene etabler seg som en ettertraktet foredragsholder og skribent innenfor temaer relatert til kosthold og trening. Han har gitt ut flere bøker, og vært TV 2`s treningsekspert ved flere anledninger. Martin var i en årrekke faglig ansvarlig i Akademiet for personlig trening (AFPT) og driver til daglig firmaet Webcoaching AS. Han ble nylig valgt inn som redaksjonsmedlem i Norsk Tidsskrift for Ernæring.

Om foredraget

Foredraget varer i hele 3 timer og gir deg god innsikt i evidensbaserte strategier, metoder og faktorer for vektreduksjon og vedlikehold av en sunn livsstil over tid. Et kontinuerlig fokus er hvordan overføre kunnskap til praktiske råd som kan implementeres.

Martin vil legge hovedvekt på ernæring, men ha en kontinuerlig parallell diskurs rundt rollen og effekten ulike former for trening har i en «totalpakke» rettet mot tap av fettmasse. Dette inkluderer effektstørrelsene av utholdenhetstrening (intervalltrening og kontinuerlig arbeid på lavere intensitet) og styrketrening. Mange får til å gå ned i vekt, men få klarer å unngå vektoppgang og en negativ endring i livsstil etter noen få år. Det er mange grunner til dette; sosiale, psykologiske og metabolske. Derfor legges det i foredraget stor vekt på faktorer og strategier som må implementeres på en fornuftig måte for god etterlevelse og bærekraftig effekt. De siste årene har det kommet flere omfattende analyser innen temaet «vedlikehold» av vekt nettopp fordi det er så mange som ikke klarer dette. Foredraget gir deg innblikk i konkrete tiltak du kan bruke hos deg selv eller andre basert på forskingsbasert kunnskap.

Få mer kunnskap om de mest effektive metodene for vektreduksjon og varig vedlikehold.

Hva har hastighet på vekttap å si for langtidssuksess? Hvordan bør vi systematisk jobbe for å individtilpasse anbefalinger? Hvilke praktiske tiltak kan vi hente ut fra ny og spennende forskning innen trening og ernæring for å fremme bedre resultater? Hvordan håndtere og «troubleshoote» når progresjon flater ut? 

Har du spørsmål eller ønsker å melde på en større gjeng med deltakere? Send mail til post@motivera.no