FitCamp på Geilo

Vestlia Resort, 14 – 16 september


 

Klar for FitCamp på Geilo?

En weekend spekket med trening, yoga, herlig mat og SPA. Vi bor og spiser på flotte Vestlia Resort. Passer for kvinner og menn i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Blant helgas instruktører er Lars Zachariassen. Mer informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris: kr 3990,- per person

Inkluderer: 2 overnattinger med full pensjon (alle måltider inkludert), trening, yoga, foredrag, InBody-kroppsanalyse (verdi kr 500,-), fri inngang til hotellets flotte SPA – avdeling og Vestlia Eventyrbad. Er dere 3 er flere som reiser sammen, spanderer vi oppgradering til en av de flotte leilighetene.

BOOK ONLINE NÅ!


Del oss med venner og bekjente!

BOOK ONLINE NÅ!

Program

FREDAG
17.00 Frammøte
18.00 BootCamp med Lars
20.00 Middag, dessert, sosialt

LØRDAG
08.00 Morgenyoga 
09.00 Frokost 
10.30 Sterk med strikk eller Total Core
12.30 Lunsj
13:30 Foredrag med Lars
15.00 Sirkeltrening 
16.30 Yoga eller fjelløping
20.00 Middag, dessert, sosialt

SØNDAG
08.00 Morgenyoga
09.00 Frokost
10.30 BootCamp eller bakkeintervaller
12.00 Lunsj
13.15 Topptur  med Lars
15.00 Takk for i dag!

BOOK ONLINE NÅ!

Vi bor og spiser på flotte Vestlia Resort i hjertet av Geilo. Våre verter og hotellets ansatte vil gjøre alt de kan for å gi deg en fantastisk helg i fjellet.

Vi er veldig glade for at Lars Zachariassen (bildet) blir med til Geilo. Lars har i flere år jobbet som fysioterapeut, men mange kjenner han nok best som blogger og populær foredragsholder i forhold til temaene motivasjon – og endringsarbeid. Han var et populært innslag på fjorårets ShapeUp-weekend og er i disse dager høyaktuell med kampanjen “1 million skritt”. I løpet av helga kan du oppleve Lars både som foredragsholder og instruktør på flere treningsøkter. Han vil også ha ansvar for toppturen før hjemreise på søndagen.

Alle deltakerne får tilbud om å ta gratis kroppsanalyse til en verdi av kr 500,- FitCamp er blant de første aktørene i Norge og som kan tilby analyser med nyheten InBody770. Instrumentet regnes som et av verdens mest nøyaktige og brukes blant annet av av flere sykehus og NTNU.

Selv om det er mye å velge mellom i programmet, behøver du selvsagt ikke delta på alle aktiviteter. Ønsker man å ta det litt rolig på lørdag ettermiddag for eksempel, er det mulig å besøke det flotte SPA – anlegget (gratis adgang for deltakerne), lese en bok på rommet eller gå tur i naturskjønne omgivelser. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmehelg!

God mat er en viktig del av en aktiv helg. Alle våre arrangementer har inkludert full pensjon. Det vil si at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj og 2 x middag. De som ønsker det får også smøre niste til frokost på lørdagen uten ekstra kostnader. Alltid greit å ha en matbit mellom lunsjen kl 12.30 og middagen som serveres kl 20. I løpet av helga blir det i tillegg til frokostbuffetene servert treretters middag både fredag og lørdag. Det blir toretters lunsj begge dagene. Kjøkkenet på Vestlia Resort holder forøvrig et høyt nivå, så det er bare å glede seg 🙂

I etterkanten av campen vil du få tilsendt bilder fra helga.

En evt abestilling skjer gjennom egen forsikring. Hvis du lurer på noe, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.

BOOK ONLINE NÅ!