FitCamp i Spania

Klar for en drømmeuke i Spania?

Vi har fylt uken med variert trening, sol, fjellturer, sosialt samvær, SPA og herlige matopplevelser! Også denne gangen bor vi på  det flotte Hotel Cap Negret, som ligger idyllisk til like ved stranda. Fra hotellet tar det kun 10 minutter å spasere inn til Altea.  Her kan du lese MER om hotellet.

Bussen bruker ca 40 – 50 minutter fra Alicante flyplass til hotellet. FitCamp passer for menn og kvinner i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Vi har maks 38 plasser og stiller med hele 4 instruktører fra Norge som vil sørge for tett og god oppfølging. Du betaler halve beløpet når du booker billett, og resten til høsten. Mer praktisk informasjon finner du lengre nede på sida.

NB: KUN 8 ledige plasser!

Pris per pers i dobbeltrom kr 9190,-

Prisen inkluderer:

  •  7 overnattinger i dobbeltrom
  • full pensjon (frokost, lunsj og middag med drikkepakke)
  • All trening og yoga, 2 utflukter (fjellturer) + adgang til svømmeanlegg
  • Mange bilder fra uka som blir sendt på mail i etterkant av campen

Reise: du booker selv flybillett fra din nærmeste flyplass. Mer informasjon finner du under “REISE”

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

I programmet er det lagt opp til trening både formiddag og ettermiddag/kveld. Noen av dagene vil det også være tilbud om morgenyoga før frokost.

EKSEMPEL PÅ DAGSPROGRAM

Vi arrangerer 2 fjellturer i løpet av uka som selvsagt er inkludert i prisen. Ellers er det mye å bruke fritida på her nede. Soling og sykling er erfaringsmessig populære aktiviteter. Ellers kan vi anbefale en spasertur inn til gamlebyen i Altea. De som vil kan bli med på “bli kjent tur” her i løpet av søndagen. Ønsker noen å ta treningsfri en dag, er det selvsagt helt greit. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmeuke.

Hva slags aktiviteter?
Treningsøktene vil passe for alle nivåer, og du bestemmer selv hva du vil bli med på. Her er noen av aktivitetene:

– BootCamp
– Trening med egen kroppsvekt
– Bakkeintervaller
– Yoga
– Total Core
– FitRope – trening
– Tabata
– Fjellturer

Instruktører
Vi er opptatt av å kunne gi tett og god oppfølging gjennom uka, så hele 4 av våre fremste instruktører blir med oss fra Norge! Det er også denne gangen satt et tak på 38 deltakere. 

Reise
Du bestiller selv flybillett t/r Alicante fra din flyplass. Både Norwegian og SAS har hyppige avganger fra mange norske flyplasser, så det er mulig å sikre seg en veldig gunstig pris om man booker tidlig. Da kan du også velge om du ønsker å utvide ferien med et par ekstra dager 🙂 

Transport fra Alicante flyplass koster ca kr 150,- per person. Når vi har kartlagt deltakernes flytider, setter vi opp busser på ulike tidspunkter. Du vil få nærmere informasjon om når din buss går basert på ditt flightnummer. Dette har fungert veldig fint på tidligere turer til samme område. Vår samarbeidspartner i forhold til transport er Beniconnect.

Frammøte og avreise
Frammøte på Hotel Cap Negret er kl 17.30 lørdag 17. oktober. Det blir da et kort informasjonsmøte før den første treningsøkta starter kl. 18.00. Velkomstmiddagen er satt til kl 20.00. Erfaringsmessig er det alltid noen som ikke når trening/middag på grunn av sene flytider, og det er selvsagt ingen problem. Vi er uansett på plass og tar i mot dere ved ankomst. Utsjekk lørdag 31, er senest kl 12.00.

Mat og enkeltromstillegg
Fullpensjon inkluderer frokost, lunsj og middag med drikke til maten. Ønsker du enkeltrom, betaler du et tillegg på kr 2800,- for hele uka. Hvis vi er på en utflukt og ikke får spist lunsj på hotellet, fikser kjøkkenet piknikkpakke til oss 🙂

Betaling
Du betaler halve beløpet når du booker billett, og resten til høsten. Mer informasjon finner du ved å trykke på knappen BOOK ONLINE. En evt avbestilling skjer gjennom egen reiseforsikring.

Hvis du lurer på noe i forhold til betaling eller andre ting, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.