FitCamp i Sirdal

Velkommen til treningsweekend i sirdal!

11. – 13. juni inviterer vi for 9 år på rad til FitCamp i Sirdal! Også denne gangen har vi fylt helga med trening, yoga, sosialt samvær og god mat & drikke. Vi bor på idylliske Sageneset feriesenter og har med oss egen FitCamp – kokk hele helga. Her skal vi yte og nyte om hverandre. 

Fram t.o.m 1. mars kan du sikre deg EarlyBird – pris og spare kr 400,- Mer informasjon finner du lengre nede på siden.

PRIS; kr 3590,- per person i dobbeltrom (ordinært kr 3990,-)


Alt dette er inkludert :

  • 2 overnattinger med full pensjon 
  • Trening, yoga, foredrag. 
  • Drikkepakke til lørdagens middag
  • Fri inngang til svømmehall og badstue
  • Bilder fra helga som blir tilsendt på mail i etterkant

Enkeltromstillegg: kr 200,- per natt

BOR DU I SIRDAL ELLER HAR EGEN HYTTE/LEILIGHET? PRIS: kr 2690,- Inkluderer alle aktiviteter + frokost x 2 og lunsj x 2

Del oss med venner og bekjente!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Program

FREDAG

LØRDAG

SØNDAG

Mer informasjon

Deltakerne bor i hytter på idylliske Sageneset, og all bespisning er felles. Vi har med oss egen kokk som vil sørge for at du blir godt ivaretatt i forhold til mat og drikke.

Vi stiller med minst 1 instruktør per 10 deltakere, så her vil du få tett og god oppfølging. 

FitCamp passer for alle, enten man trener 1 gang i uka eller hver dag. Vi tilpasser de ulike øktene slik at alle vil få utbytte uavhengig av nivå. Dette er noe av det som gjør Sageneset – campene så unike. Maks 40 deltakere og mange instruktører. Da blir oppfølging enda tettere, og vi blir enda bedre kjent med hverandre.

Alle våre arrangementer har full pensjon inkludert. Dvs at samtlige måltider er med i prisen; 2 x frokost, 2 x lunsj + 2 x middag + dessert. I tillegg får du smøre niste til frokost uten ekstra kostnader både lørdag og søndag. Da har man også mulighet til å få i seg litt mat mellom lunsj og middag. I tillegg til full pensjon, har vi inkludert en valgfri drikkepakke til lørdagens festmiddag. 

Noen ganger kjører vi to timer parallelt, men du trenger ikke gjøre timevalg før du kommer til Sirdal på fredagen. Da får du også vite litt mer om de ulike aktivitetene. Det vil også være mulig å booke seg en deilig massasje i løpet av helga. Mer informasjon om dette blir sendt ut noen uker før eventet går av stabelen.

I etterkant av campen, vil alle få tilsendt bilder fra helga. En eventuell avbestilling skjer gjennom egen reiseforsikring. Hvis du lurer på noe, så ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til cato@motivera.no eller slå gjerne på tråden: tlf: 40 86 13 35