FitCamp i La Nucia, Alicante

Akinon Resort, 22-29 oktober


 

Klar for FitCamp i Spania?

En hel uke spekket med trening, sol, SPA og herlige matopplevelser. Vi bor og spiser på flotte Akinon Resort, en liten oase kun 40 minutter fra Alicante flyplass. Passer for menn og kvinner i alle aldre, enten man trener to ganger i uka eller hver dag. Vi har maks 35 plasser. Mer praktisk informasjon finner du lengre nede på sida.

Pris: kr 8990,-

Inkluderer: 7 overnattinger med halvpensjon i dobbeltrom, all trening og yoga, adgang til innendørs + utendørs svømmeanlegg, treningsrom og infrarød sauna. I tillegg vil det bli tatt mange bilder som du får tilsendt i etterkant av campen.

BOOK ONLINE NÅ!

Del oss med venner og bekjente!
BOOK ONLINE NÅ!

Program

I programmet er det lagt opp til trening både formiddag og ettermiddag/kveld. Noen av dagene vil det også være tilbud om morgenyoga før frokost.

EKSEMPEL PÅ DAGSPROGRAM

08.00 Morgenyoga.
09.00 Felles frokost
11.00 Treningsøkt
12.30 Lunsj og egentid 
17.30 Treningsøkt
20:00 Middag sosialt

Midt på dagen legges det opp til minst en valgfri aktivitet som for eksempel fjelltur sammen med instruktør/guide. Eller du kan bruke tida di på helt andre ting. For eksempel bading, soling eller SPA-behandling. Ønsker noen å ta treningsfri en dag, er det selvsagt helt greit. Her kan du virkelig skreddersy din egen drømmeuke.

Hva slags aktiviteter?
Treningsøktene vil passe for alle nivåer, og du bestemmer selv hva du vil bli med på. Her er noen av aktivitetene:

-BootCamp
-Sterk med strikk
-Bakkeintervaller
-Løpetur i fjellene
-Yoga
-Total Core
-Circle Challenge
-BootyBooster

Instruktører
Vi har med oss 4 erfarne instruktører fra Norge, så du vil få god oppfølging. Blant disse er Kristian Dahl, en av våre aller mest populære trenere. Kristian har instruert på utallige FitCamper og conventions hjemme i Norge og er utrolig flink til å motivere og skape entusiasme på timene sine.  

BOOK ONLINE NÅ!

Reise
Du bestiller selv flybillett t/r Alicante fra din flyplass. Både Norwegian og SAS har hyppige avganger fra mange norske flyplasser, så det er mulig å sikre seg en veldig gunstig pris om man booker tidlig. Da kan du også velge om du ønsker å utvide ferien med et par ekstra dager 🙂

Transport fra Alicante flyplass koster fra kr 100 – 200 per person, litt avhengig om du tar taxi eller buss. Vi er behjelpelige med å organisere transport, så send oss gjerne en mail når du har bestilt flybillett (post@motivera.no)

Frammøte og avreise
Frammøte på Akinon Resort mandag 22. oktober er kl 17.30. Det blir da et kort informasjonsmøte før den første treningsøkta starter kl 18. Kl 20.00 blir det middag og sosialt samvær. Utsjekk mandag 29. er senest kl 12.00.

Mat og enkeltromstillegg
Du kan velge mellom halvpensjon og fullpensjon. Halvpensjon inkluderer frokost og middag med fritt valg av drikke til maten. Fullpensjon inkluderer frokost, lunsj og middag med fritt valg av drikke til maten. Pristillegget for fullpensjon er kr 1200,- Ønsker du enkeltrom, betaler du et tillegg på kr 1600,- for hele uka. Er dere feks 3 stk som ønsker å bo sammen, kan en leilighet være løsningen. Ta kontakt med oss hvis det er interessant.

Betaling
Du betaler halve beløpet når du booker billett, og resten i september. Vi sender faktura på restbeløpet. Mer informasjon finner du ved å trykke på knappen BOOK ONLINE. En evt avbestilling skjer gjennom egen reiseforsikring.

Hvis du lurer på noe i forhold til betaling eller andre ting, må du ikke nøle med å ta kontakt. Send en mail til post@motivera.no eller slå gjerne på tråden, tlf: 40 86 13 35.